118100.se
Använd min nuvarande position
Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB

Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB


Storgatan 43
903 26 UMEÅ
073-615 76 22

Företagspresentation

Har du och familjen tänkt äta middag på något exotisk stället? Eller är det du och kompisen som tänker snacka lite över en smaklig lunch? Zaion möter ditt behov. Vi på Zaion har valt ut ett antal traditionella och spännande rätter för att ta er på en smakresa till Afrika! Vår restaurang ligger mitt emot Umeå Centralstation och bredvid busstationen. Dörrarna till Zaion är alltid öppna för att tillfredsställa dina smaklökar och aptit.

Ett av de bästa sätten att lära känna en ny kultur är genom dess mat, hur den förbereds och hur den serveras. Hos Zaion – Horn of Africa restaurant, kan du ta del av en kulturell upplevelse och låta maten guida dig på en resa djupt in i hjärtat av eritreansk- och etiopisk matkultur.

Vår kokkonst från främst Eritrea och Etiopien men även några rätter från centrala och södra afrika, kommer att väcka dina smaklökar och din fantasi.

Hos oss hittar du allt från kött- och kycklingrätter till en smakrik vegetarisk och vegansk meny, lagat enligt tusenårig tradition. I Eritrea och Etiopien har man en vegansk fasta under två tredjedelar av året. Detta säkerställer en bred och läcker vegansk och vegetarisk kost som är rik på protein och smak. Besök vår trevliga restaurang och koppla av medan våra skickliga kockar och trevliga personal ge dig en smak av Zaion.

Alla maträtter på vår meny, utom Zaion hamburgare och Sadza serveras tillsammans med den traditionella etiopiska/eritreanska Injeran.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB
Organisationsnummer: 559164-1336
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2018-07-02

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Bjurkell Bil

Bjurkell Bil


Stockholmsvägen 26
194 62 Upplands Väsby
08-252300
Arne Lundquist Måleri Umeå

Arne Lundquist Måleri Umeå


Gräddvägen 27 G
906 20 UMEÅ
Lager 157 AB

Lager 157 AB


Strömpilsplatsen 9
907 43 UMEÅ