118100.se
Använd min nuvarande position
*
Smörjteknik Norden AB

Företagspresentation

Smörjteknik grundades i Stockholm hösten 1906 och de första 50-60 åren arbetades det i huvudsak med torvbrytning. Därefter med entreprenad- och åkeri, för att 1988 övergå i dagens verksamhet med smörjmedel i segmentet. Super High Quality Products.

Sedan 2007 finns Smörjtekniks kontor och lager i Gävle. med perfekt geografiskt läge för att med anlitade speditörer nå flertalet kunder, redan kommande vardag.

KVALITÈN

Smörjteknik prioriterar kvalitet, kunskap och service - därför gör vi vårt yttersta för att med duktiga utesäljare serva kunderna - var helst de är verksamma och för att ständigt förbättra oss i tribologins värld, bedrivs löpande utbildning för vår personal.

VARUMÄRKEN

Omega är ett Australienskt varumärke, ägt av Amerikanska ITW, med tillverkning främst i Australien och USA, samt försäljningskontor och lager i Seoul, Sydkorea. Distributionen är världsomspännande och 2015 firade Omega 50 år i branschen.

Omicron är Smörjtekniks egna varumärke. Till att börja med som komplement, men under årens lopp, utvecklat till att vara vårt andra ”Premium” märke. Till vår hjälp, anlitas några av världens främsta smörmedelstillverkare i bl.a. USA, Asien och Europa.

TILL SIST

Produktmässigt: ...är vår ambition att alltid erbjuda kunden de bästa förutsättningarna att nedbringa smörjmedelsrelaterade driftstörningar.

Kundmässigt: ...är det Smörjtekniks målsättning att alla våra kunder skall känna trygghet och stabilitet, i en sund och långvarig affärsrelation.

Välkommen till Smörjteknik!

Varumärken:

Omega

Omicron

Galleri

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Växel

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Kungsbacka Oljecenter AB

Kungsbacka Oljecenter AB


Valldavägen 440
434 92 VALLDA
0300-703 60
Stakaberg Konferens & Gårdshotell

Stakaberg Konferens & Gårdshotell


Holms Heagård Majbacken 224
305 92 HOLM
035 -380 55
Blikstorps Oljeprodukter AB

Blikstorps Oljeprodukter AB


Åkerivägen 9
544 93 HJO
0502-301 64