118100.se
Använd min nuvarande position
*
Smörjteknik Norden AB

Smörjteknik Norden AB


Företagspresentation

Smörjteknik grundades i Stockholm hösten 1906 och de första 50-60 åren arbetades det i huvudsak med torvbrytning. Därefter med entreprenad- och åkeri, för att 1988 övergå i dagens verksamhet med smörjmedel i segmentet ”Super High Quality Products”.Sedan 2007 finns Smörjtekniks kontor och lager i Gävle – med perfekt geografiskt läge för att med anlitade speditörer nå flertalet kunder, redan kommande vardag.KVALITÈN


Smörjteknik prioriterar kvalitet, kunskap och service - därför gör vi vårt yttersta för att med duktiga utesäljare serva kunderna - var helst de är verksamma och för att ständigt förbättra oss i tribologins värld, bedrivs löpande utbildning för vår personal.


VARUMÄRKEN


Omega – är ett Australienskt varumärke, ägt av Amerikanska ITW, med tillverkning främst i Australien och USA, samt försäljningskontor och lager i Seoul, Sydkorea. Distributionen är världsomspännande och 2015 firade Omega 50 år i branschen.


Omicron – är Smörjtekniks egna varumärke. Till att börja med som komplement, men under årens lopp, utvecklat till att vara vårt andra ”Premium” märke. Till vår hjälp, anlitas några av världens främsta smörmedelstillverkare i bl.a. USA, Asien och Europa.


TILL SIST


Produktmässigt: ...är vår ambition att alltid erbjuda kunden de bästa förutsättningarna att nedbringa smörjmedelsrelaterade driftstörningar.


Kundmässigt: ...är det Smörjtekniks målsättning att alla våra kunder skall känna trygghet och stabilitet, i en sund och långvarig affärsrelation.Välkommen till Smörjteknik!


Varumärken:


Omega


Omicron

Andra har även sökt efter

Wallenius Wilhelmsen Logistics AS Norge filial Sverige

Wallenius Wilhelmsen Logistics AS Norge filial Sverige


Swedenborgsgatan 19
118 27 STOCKHOLM
08-7720800
Kawasaki Motors Europe N V filial Sverige

Kawasaki Motors Europe N V filial Sverige


Stensätravägen 3 A
127 39 SKÄRHOLMEN
08-4640200
BR-Leksaker

BR-Leksaker


Marconigatan
421 44 VÄSTRA FRÖLUNDA