118100.se
Använd min nuvarande position
*
Rönneberga Konferens

Rönneberga Konferens


Rönnebergavägen 1
181 90 LIDINGÖ

Företagspresentation

I NATURSKÖNA OMGIVNINGAR PÅ LIDINGÖ, 20 MINUTER FRÅN STOCKHOLM

Här på Elfviks udde, med Stockholms inlopp som bakgrund, har det anordnats konferenser, kurser och fester sedan 1969. Men Rönneberga Konferens är betydligt mer än bara en konferensanläggning. Känslan av värme och gemenskap smittar av sig på gästerna. Anläggningen har byggts ut och moderniserats för att passa dagens höga krav på konferenskomfort. Men själen i Rönneberga lever vidare i den folkliga, jordnära andan. En anda av engagemang och nyfikenhet, en plats att längta tillbaka till.

Vårt läckra badhus är en härlig plats att börja eller avsluta dagen på, som i en egen liten oas. Här finns en större pool med jetstrålar och bubbelplattor och två bubbelpooler att värma sig i. Regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu med utsikt över poolområdet förstärker hela upplevelsen. Här hittar du även vårt gym.

I vår nyrenoverade restaurang Verandan njuter du av dina måltider med utsikt över fjärden. Här är hållbarhet en given del i hela ledet, från hur de väljer leverantörer till att minska matsvinnet och naturligtvis ger en given plats det gröna från växtriket på menyn. Det dukas upp med lekfulla detaljer och maten serveras i allt från franska långpannor till kopparkärl. I restaurangluckan kan du säga hej till kockarna som alltid är beredda på att ge dig tips, råd och kanske dela ett hemligt recept. Fokuset ligger på det skandinaviska köket och influenserna kommer från världens alla hörn.

Hos oss finns 16 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, alla utrustade med nya projektor och wifi. I största lokalen, Odin, finns plats för upp till 220 personer i biosittning. Vi har även flera lounger som inbjuder till samtal och möten i mindre grupper. Det finns också traditionella grupprum med whiteboard och blädderblock att tillgå.

Välkommen till Rönneberga – en plats att drömma sig tillbaka till.

Öppettider Rönneberga Konferens

Måndag-Söndag: Dygnet runt

Galleri

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Rönneberga Konferens HB
Organisationsnummer: 916602-1403
Bolagsform: Handelsbolag / kommanditbolag
Registreringsdatum: 1984-01-08

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Färna Herrgård och Spa

Färna Herrgård och Spa


Färna Herrgård 1
739 70 SKINNSKATTEBERG
0222-28190
Djurönäset Konferenshotell

Djurönäset Konferenshotell


Seregårdsvägen 1
139 73 DJURHAMN
08-571 490 00
Utö Värdshus AB

Utö Värdshus AB


Gruvbryggan
130 56 UTÖ
08-50420300