118100.se
Använd min nuvarande position
Radisson Blu Scandinavia Hotel Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel Göteborg


Södra Hamngatan 59
411 06 GÖTEBORG

Företagspresentation

Bo på vårt vackra hotell i stadens centrum

Boka ett rum på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg, på promenadavstånd från fantastiska sevärdheter som Göteborgs Stadsmuseum och Casino Cosmopol. Vårt centrala läge innebär att du befinner dig mittemot utmärkt shopping i gallerian Nordstaden och centralstationen, vilket gör det lätt att utforska denna vackra stad.

Spa, yoga och gym

Hagabadet Spa & Yoga Studio på Radisson Blu Scandinavia Hotel erbjuder yoga, ångbad, upplevelseduschar, välgörande massage och ren avkoppling. Här får du en unik spaupplevelse i en historisk miljö. Upprätthåll din vanliga träningsrutin på gymmet, som är öppet dygnet runt, eller boka ett yogapass. Som gäst på Radisson Blu Scandinavia Hotel har du fri tillgång till gymmet och yogapass. När du bokar en svit ingår även kostnadsfritt inträde till spaet. Gäster i alla andra rumskategorier kan använda spaet mot ett reducerat pris. Åldersgränsen för spaet, yogapass och gymmet är 16 år. Spaet och yogapass måste bokas.

Internationell bar och nordiskt kök

Njut av en utsökt frukost på rummet eller en avkopplande middag i avskildhet med vår 24-timmars rumsservice. Prova internationella rätter till lunch eller middag och beställ våra signaturcocktails eller snacks i hotellets Bar & Bistro. För en skandinavisk upplevelse erbjuder hotellet Noot Nordik Kitchen, som serverar en innovativ säsongsbetonad meny av lokala råvaror tillsammans med nordiska cocktails och lokal öl

Bekvämligheter

Gäster kan använda hotellets bemannade inomhusparkering. Den kostar endast 375 SEK per natt och erbjuds i mån av tillgång. Garaget har även parkeringsplatser för upp till nio elbilar. Tre av dem är avsedda för Tesla. Avgiften är 400 SEK per natt inklusive laddning.

Evenemangslokaler

Om du reser i affärssyfte och behöver en smidig mötesplats har du kommit till rätt ställe. Välj bland våra 15 konferensrum som passar lika bra till företagsevenemang som sociala tillställningar. Bland annat finns en stor bankettsal med plats för upp till 480 deltagare, och den vackra lobbyn rymmer upp till 1 000 gäster.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Hotel AB Bastionen
Organisationsnummer: 556129-2037
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 1969-09-29

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Växel

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Euroway Hotell

Euroway Hotell


Importgatan 2 D
422 46 HISINGS BACKA
031-58 07 50
Fritidscenter i Göteborg AB

Fritidscenter i Göteborg AB


Tagenevägen 37
425 37 HISINGS KÄRRA
031-57 00 60
Sportarenan

Sportarenan


c/o c/o Sportarenan
Bergsätersgatan 21
421 66 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-28 55 60