118100.se
Använd min nuvarande position
Konsultia AB

Konsultia AB


Östra Strandgatan 26
903 33 UMEÅ

Företagspresentation

Vi bemannar Norrlands industri- och logistikföretag!

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialister på att rekrytera och hyra ut personal till industri- och logistikföretag. Vi rekryterar och hyr ut både yrkesarbetare och tjänstemän – till industri- och logistikföretag i hela Norrland. Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Med spetskompetens och hög servicenivå täcker vi snabbt och flexibelt personalbehov vid t ex. arbetstoppar och frånvaro eller när personalstyrkan mer permanent behöver förstärkas med en nyckelkompetens.

Våra kunder finns inom verkstadsindustri, träindustri, elektronikindustri, fordonsindustri, processindustri och logistik. Vi jobbar med bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden på ett industri- och logistikföretag. Våra vanligaste kompetenser är produktion, lager & logistik, ekonomi, administration, HR, teknik, försäljning, inköp och marknadsföring samt installation, drift och underhåll.

Konsultia har kollektivavtal med LO och Unionen och är auktoriserat av branschorganisationen Almega Bemanningsföretagen. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav på affärsmässighet som bland annat omfattar etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor.

Konsultia är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Certifieringarna innebär att vårt ledningssystem, våra processer och arbetssätt, är godkända enligt internationell standard för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi jobbar ständigt med förbättringar och följs upp genom regelbundna interna och externa revisioner.

Konsultia finns representerat på 8 orter i Norrland. Huvudkontoret är placerat i Umeå.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vi jobbar för att upprätthålla en positiv företagskultur som präglas av engagemang, kundfokus och ansvar där alla hjälps åt att skapa en rolig och trivsam arbetsmiljö. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Välkommen till Konsultia!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Konsultia AB
Organisationsnummer: 556938-0883
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2013-07-25

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

AL Saras Trädgårdsrestaurering AB

AL Saras Trädgårdsrestaurering AB


Mörteryd 2
575 96 EKSJÖ
073-045 38 35
Hällstorps Bilverkstad

Hällstorps Bilverkstad


Grästorp 4
556 25 JÖNKÖPING
036-762 15
Kristinehamns Fritidsservice AB

Kristinehamns Fritidsservice AB


Gesällgatan 6
681 42 KRISTINEHAMN
118 100