118100.se
Använd min nuvarande position
Euroway Hotell

Euroway Hotell


Importgatan 2 D
422 46 HISINGS BACKA

Företagspresentation

Välkommen till Euroway Hotel i Göteborg
Välkommen in till prisvärda och trestjärniga hotell i Göteborg som ligger vid Stigs Center på Hisingen, Sveriges fjärde största ö. Stigs Center byggdes 1968 av Stig Andersson och var den första verksamheten i området och anläggningen innehöll då bensinstation, bank, mataffär, restaurang, motell, bowling, verkstad och gummiverkstad. Allt man kunde tänkas behöva som trafikant eller åkare.

Idag är hela området runtomkring bebyggt med en blandning av bostadsområden, köpcentrum och företag med Göta Älv några hundra meter bort. Hotellet i sin nuvarande utformning är från 1990 med 40 hotellrum från enkelrum upp till 5-bäddsrum. Flera renoveringar har gjorts genom åren och 2011 gjorde vi om våra 5 rökrum till ickerökrum för att göra hela hotellet rökfritt. Uppfräschning av övriga rum är pågående.

Koppla av på kvällen vid vårt hotell i Göteborg med en god middag och något gott att dricka i någon av restaurangerna i huset. Vi kan erbjuda A la Carte, Pizza, Sushi, Asiatiskt och Husmanskost.

Vill man sysselsätta sig utan att behöva åka någonstans kan vi rekommendera er att besöka bowlinghallen i samma hus eller varför inte köra ett träningspass i intill liggande gym med bastu efteråt.

Vill ni spela golf i Göteborg finns två golfklubbar inom bekvämt avstånd.

Galleri

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Växel

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Hornborgasjöns Stugby

Hornborgasjöns Stugby


Bjällum Bäckagården 13
532 93 AXVALL
0511-600 40
City Hotel Avenyn

City Hotel Avenyn


Lorensbergsgatan 6
411 36 GÖTEBORG
031-7084000
Hotel Lorensberg

Hotel Lorensberg


Berzeliigatan 15
412 53 GÖTEBORG
031-810600