118100.se
Använd min nuvarande position
Acceptus AB

Acceptus AB


Vasagatan 15 2tr
111 20 STOCKHOLM
08-4113685

Företagspresentation

Acceptus erbjuder erfarna interimschefer med gedigen sjukvårdsbakgrund, projektledare för implementering av e-hälsotjänster samt ledarskapsutveckling.Vi har många konsulter och en ständigt pågående rekryteringsprocess och har därför kapacitet att erbjuda snabba och effektiva lösningar när behov uppstår.Att anlita oss för uppdrag när det gäller interimschefer, Utvecklingsprogram för Ledare i Vården, implementeringar av e-hälsotjänster eller installationer av TakeCare är det bästa valet du kan göra.Acceptus har lång erfarenhet av ledarskap, bred kompetens inom e-hälsa samt välgrundad verksamhetskunskap från både kommuner, landsting och privata vårdgivare.Vi utför uppdrag i hela Sverige och har vårt kontor i Stockholm.Acceptus har en tydlig vision och en strategi för att möta behoven i framtidens vård och omsorg.


Acceptus tjänster


InterimscheferAcceptus erbjuder interimschefer med lång erfarenhet av chef- och ledarskap inom hälso- och sjukvård samt omsorg. Vi kan leda verksamheten vid exempelvis förändringssituationer, frånvaro av chef, omorganisation eller då rekrytering av en ordinarie chef pågår.Acceptus interimschefer har gedigen sjukvårdsbakgrund och bred kompetens inom ledarskap. Vi kan med kort varsel bemanna med en tillfällig chef när behov uppstår. Vi sätter oss snabbt in i verksamheten och axlar chefsansvaret så att verksamheten kan upprätthålla produktivitet utan avbrott i väntan på en ny chef, vilket bibehåller en god kvalitet i verksamheten.Acceptus har lång erfarenhet av uppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare.Läs mer om Interimschefer.


LedarskapsutvecklingAcceptus erbjuder utvecklande av ledarskap hos chefer och ledare med Utvecklingspro­gram för Ledare i Vården, ULV. Utvecklingsprogrammet stärker till ett personligt, effektivt och hållbart ledarskap. Våra utbildare är verksamma som interimschefer och har gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskapets utmaningar.Vi använder DISC - beteendeanalys, för att medvetandegöra och utveckla det kommunikativa ledarskapet.Acceptus erbjuder också stöd till chefer vid specifika situationer som till exempel lönerevisioner, verksamhetsplanering, besparings­beting och rekrytering. Vi kan även coacha chefer och ledare i bland annat konflikthantering och inför medarbetarsamtal.Läs mer om Ledarskapsutveckling.


E-hälsa och välfärdsteknologiAcceptus erbjuder erfarna konsulter när nya vårdinformationssystem och tjänster inom e-hälsa och välfärdsteknologi ska implementeras. Vi vet hur man skapar nytta med digitaliseringen så att den kommer såväl vården som patienten tillgodo.Acceptus har fokus på verksamhetsutveckling så att den implementerade e-tjänsten och nya arbetssätt förbättrar verksamhetens arbetsflöden. Vi vet också att ett genomtänkt införande involverar både medarbetare och patienter.Acceptus konsulter kan etablera förvaltning, processer och rutiner för e-tjänster samt säkra förvaltningsbarheten av dem.Acceptus är en leverantörsoberoende samarbetspartner.Läs mer om E-hälsa och välfärdsteknologi.


TakeCareAcceptus erbjuder installation, support och förvaltning av vårdinformationssystemet TakeCare. Vi erbjuder även utbildningar i TakeCare för både användare och lokala systemadministratörer.Vid installation av TakeCare säkerställer vi att systemet optimeras för det arbetssätt som ni använder i just er verksamhet.Acceptus har gedigen kompetens och mångårig erfarenhet av TakeCare. Vi erbjuder specifik kompetens i varje steg i processen för att alla aktiviteter ska gå så smidigt som möjligt, från installation till förvaltning.Läs mer om TakeCare.Välkommen att kontakta Acceptus för mer information.

Öppettider

Måndag
08:00 – 17:00
Tisdag
08:00 – 17:00
Idag
08:00 – 17:00
Torsdag
08:00 – 17:00
Fredag
08:00 – 17:00
Lördag
08:00 – 17:00
Söndag
08:00 – 17:00
Lunchstängt:
Alla dagar
12:00 – 13:00

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Acceptus AB
Organisationsnummer: 556671-5818
Bolagsform: Aktiebolag
Bolaget registrerat: 2004-12-03

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Umeå Ställningsbyggnad Invest AB

Umeå Ställningsbyggnad Invest AB


c/o c/o Under Namnändring Till
Stöcksjö Kustväg 26
905 80 UMEÅ
090-77 99 00
Swoosh Miljöföretaget i Umeå AB

Swoosh Miljöföretaget i Umeå AB


Lärlingsgatan 18
904 22 Umeå
090-18 80 80

Martinsons Trä Umeå


Riddaregatan 8
903 36 UMEÅ