118100.se
Använd min nuvarande position
Acceptus AB

Acceptus AB


Vasagatan 15 2tr
111 20 STOCKHOLM

Företagspresentation

Acceptus erbjuder erfarna interimschefer med gedigen sjukvårdsbakgrund, projektledare för implementering av e-hälsotjänster samt ledarskapsutveckling.

Vi har många konsulter och en ständigt pågående rekryteringsprocess och har därför kapacitet att erbjuda snabba och effektiva lösningar när behov uppstår.

Att anlita oss för uppdrag när det gäller interimschefer, Utvecklingsprogram för Ledare i Vården, implementeringar av e-hälsotjänster eller installationer av TakeCare är det bästa valet du kan göra.

Acceptus har lång erfarenhet av ledarskap, bred kompetens inom e-hälsa samt välgrundad verksamhetskunskap från både kommuner, landsting och privata vårdgivare.

Vi utför uppdrag i hela Sverige och har vårt kontor i Stockholm.

Acceptus har en tydlig vision och en strategi för att möta behoven i framtidens vård och omsorg.

Acceptus tjänster

Interimschefer

Acceptus erbjuder interimschefer med lång erfarenhet av chef- och ledarskap inom hälso- och sjukvård samt omsorg. Vi kan leda verksamheten vid exempelvis förändringssituationer, frånvaro av chef, omorganisation eller då rekrytering av en ordinarie chef pågår.

Acceptus interimschefer har gedigen sjukvårdsbakgrund och bred kompetens inom ledarskap. Vi kan med kort varsel bemanna med en tillfällig chef när behov uppstår. Vi sätter oss snabbt in i verksamheten och axlar chefsansvaret så att verksamheten kan upprätthålla produktivitet utan avbrott i väntan på en ny chef, vilket bibehåller en god kvalitet i verksamheten.

Acceptus har lång erfarenhet av uppdrag inom landsting, kommuner och hos privata vårdgivare.

Läs mer om Interimschefer.

Ledarskapsutveckling

Acceptus erbjuder utvecklande av ledarskap hos chefer och ledare med Utvecklingspro­gram för Ledare i Vården, ULV. Utvecklingsprogrammet stärker till ett personligt, effektivt och hållbart ledarskap. Våra utbildare är verksamma som interimschefer och har gedigen kunskap och erfarenhet av ledarskapets utmaningar.

Vi använder DISC - beteendeanalys, för att medvetandegöra och utveckla det kommunikativa ledarskapet.

Acceptus erbjuder också stöd till chefer vid specifika situationer som till exempel lönerevisioner, verksamhetsplanering, besparings­beting och rekrytering. Vi kan även coacha chefer och ledare i bland annat konflikthantering och inför medarbetarsamtal.

Läs mer om Ledarskapsutveckling.

E-hälsa och välfärdsteknologi

Acceptus erbjuder erfarna konsulter när nya vårdinformationssystem och tjänster inom e-hälsa och välfärdsteknologi ska implementeras. Vi vet hur man skapar nytta med digitaliseringen så att den kommer såväl vården som patienten tillgodo.

Acceptus har fokus på verksamhetsutveckling så att den implementerade e-tjänsten och nya arbetssätt förbättrar verksamhetens arbetsflöden. Vi vet också att ett genomtänkt införande involverar både medarbetare och patienter.

Acceptus konsulter kan etablera förvaltning, processer och rutiner för e-tjänster samt säkra förvaltningsbarheten av dem.

Acceptus är en leverantörsoberoende samarbetspartner.

Läs mer om E-hälsa och välfärdsteknologi.

TakeCare

Acceptus erbjuder installation, support och förvaltning av vårdinformationssystemet TakeCare. Vi erbjuder även utbildningar i TakeCare för både användare och lokala systemadministratörer.

Vid installation av TakeCare säkerställer vi att systemet optimeras för det arbetssätt som ni använder i just er verksamhet.

Acceptus har gedigen kompetens och mångårig erfarenhet av TakeCare. Vi erbjuder specifik kompetens i varje steg i processen för att alla aktiviteter ska gå så smidigt som möjligt, från installation till förvaltning.

Läs mer om TakeCare.

Välkommen att kontakta Acceptus för mer information.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Acceptus AB
Organisationsnummer: 556671-5818
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2004-12-03

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Abilitet & Behov Utveckling i Sverige AB

Abilitet & Behov Utveckling i Sverige AB


Drottningtorget 2 B BV
211 25 MALMÖ
040-930700
EuroSign AB

EuroSign AB


Hammarbacken 4 B
191 49 SOLLENTUNA
08-59470550
Stockholms Persienn & Markis

Stockholms Persienn & Markis


Kata Dalströms gata 1
129 54 HÄGERSTEN
08-18 19 19