118100.se
Använd min nuvarande position
Actus Flytt & Express AB

Actus Flytt & Express AB


c/o Actus
Sandhamnsgatan 13
115 40 STOCKHOLM

Företagspresentation

Tack vare våra erfarna packmästare och effektiva expressarbetare kan vi ge våra kunder förstaklassig flytthjälp, vilket gör oss till en av de mest uppskattade flyttfirmor i området. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med både stora och små flyttar, privatflyttar och företagsflyttar.

Söker du något större, mindre eller bara något nytt? Oavsett anledningen till din privat- eller företagsflytt så är det mycket att tänka på, och också lätt att känna stress över alla förberedelser som måste hinnas med. Packning, transport och flyttstädning är bara en del av allt som ska checkas av. Samtidigt som allt det praktiska ska samordnas. Hyra av släp eller lastbil, införskaffa tillräckligt antal flyttkartonger och se till att några bekanta kan hjälpa till under själva flyttdagen. Bland annat.

Eller så anlitar du helt enkelt en kompetent och effektiv flyttfirma i Stockholm, och slipper allt det där. Vi på Actus Flytt kan hjälpa dig med många olika flyttjänster och har mångårig erfarenhet av både bohags- och kontorsflytt. Vi är flexibla och hanterar stora som små uppdrag, alltid smidigt och med full service. Detta innebär att vi alltså erbjuder mycket mer än bara transport från punkt A till punkt B, till exempel kan du kontakta oss för att få hjälp med:

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Magasinering Stockholm AB
Organisationsnummer: 556838-2708
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2011-01-13

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Uppsala Stadsbudskontor AB

Uppsala Stadsbudskontor AB


Danmarksgatan 24
753 23 UPPSALA
018-130175
Stadsbud i Storstockholm Hallvägen AB

Stadsbud i Storstockholm Hallvägen AB


Hallvägen 36
121 62 JOHANNESHOV
08-399675
Antikbud i Norden AB

Antikbud i Norden AB


Palermogatan 19 Frihamnen Magasin 5
115 56 STOCKHOLM
08-343011