118100.se
Använd min nuvarande position
Lidköpings Carpart AB

Lidköpings Carpart AB


Råda Mossevägen 4
531 59 LIDKÖPING

Företagspresentation

Välkommen till Lidköpings Carpart AB

Lidköpings Carpart har varit verksamt sedan 1984 med sin ursprung inom däckbranschen. 1987 skapades aktiebolaget då verksamheten utökades till att även inkludera verkstadsutrustning, vilket är en verksamhet som har expanderat kontinuerligt till att vi nu är en ledande leverantör av utrustning till fordonsverkstäder med en tillhörande rikstäckande service och kundsupport. Vi gör allt från helhetsentreprenad med att utforma och utrusta en verkstad från början - med all tung verkstadsutrustning och mediahantering (luft/olja/avgas) - till enstaka installationer, service, reparationer och Swedac ackrediterad kalibrering. 2013 kompletterades verksamheten ytterligare med en konsultverksamhet med lång erfarenhet av fordonsutveckling.

Sammanfattningsvis består idag Lidköpings Carpart AB av tre verksamheter med gemensam värdegrund i kompetens, helhetstänk och serviceanda:

Rikstäckande leverantör till fordonsverkstäder av verkstadslösningar med tillhörande service/underhåll.

Däckverkstad med tillhörande däckhotell som utför bl.a. hjulinställningar med den senaste tekniken. Verkstaden har dessutom en egen tvätthall där vi utför både utvändig och invändig tvätt av främst företagsbilar.

Teknisk konsultation riktad mot fordonsutveckling med djup kunskap av att utveckla inbyggda system, fordonsdiagnos (OBD-II/EOBD) med tillhörande diagnosverktyg, samt säkerhetskritiska system.

Välkommen att kontakta oss.

Företagsinformation

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Jacksons Trädvård Sydväst

Jacksons Trädvård Sydväst


Gamla Riksvägen 258
437 93 LINDOME
0766 33 33 90
Husvagn-Svensson i Lidköping AB

Husvagn-Svensson i Lidköping AB


Skaragatan 67
531 33 LIDKÖPING
0510-222 70
Lidköpings Husbilar

Lidköpings Husbilar


Råda Mossevägen 10
531 59 LIDKÖPING
0510-48 90 90