118100.se
Använd min nuvarande position
Mega Musik Gymnasieskola AB

Mega Musik Gymnasieskola AB


Järnvägsgatan 25
252 24 HELSINGBORG

Företagspresentation

Mega Musik är ett fristående gymnasium som erbjuder ett nationellt musikestetiskt program med pop- och rockinriktning. Vår utbildning ger en högskoleförberedande examen kombinerat med en bred musikalisk orientering, verklighetsförankrade baskunskaper och en god social grund. Skolan är belägen i centrala Helsingborg, mittemot Knutpunkten. Vi har sedan 1995 arbetat med alternativa utbildningsmodeller, med krav på stor flexibilitet, för att bemöta en allt tuffare utbildnings- och arbetsmarknad. Gymnasieskolan startade 2000 och har för närvarande 115 elever. Vi tar in ca 45 nya elever varje år.

Vår utbildning utgår från det ämnesövergripande lärandet, där det teoretiska blandas med det praktiska, för att ge en helhetssyn på kunskap och en kreativ och positiv syn på det egna lärandet. Skolan har också, förutom den självklara musikprofilen, en friskvårdsinriktning som betonar vikten att sköta sin hälsa och att förstå delaktigheten i sitt eget liv. Detta märks inte minst i vårt utbud av mat och fika: vi äter vegetarisk skolmat och bjuder på ekologisk frukt under förmiddagarna. Vi erbjuder inga sockerprodukter på skolan.

Vi har ett fullt utrustat musikhus med repetitionslokaler, inspelningsstudios, musikdatorer, mysiga grupprum och ett café, med en scen, där vi också avnjuter vår vegetariska skollunch. I vårt hus har vi en generös atmosfär, en hög acceptans för olikheter, en känsla av delaktighet och en stor portion humor. De vuxna på skolan arbetar varje dag aktivt för att skapa goda relationer och lyfta fram det positiva och glada. Trivseln på skolan är således väldigt stor.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Mega Musik Gymnasieskola AB
Organisationsnummer: 556595-6553
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2000-08-16

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Göteborgs Flyttstäd

Göteborgs Flyttstäd


Hajoms Skog Skansen 1
511 97 Hajom
031-788 65 00
Gallerexperten i Helsingborg AB

Gallerexperten i Helsingborg AB


Jonstorpsvägen 186
254 76 ALLERUM
042-14 17 47
Larmhem.se - Hemlarm - Villalarm

Larmhem.se - Hemlarm - Villalarm


Vallåkravägen 595 A
253 41 VALLÅKRA
042-99 000