118100.se
Använd min nuvarande position
RS Mustang

RS Mustang


Härkeberga Ekeby 21
745 96 ENKÖPING

Företagspresentation

RS Produkter/RS Mustang Lång erfarenhet

RS Produkter funnits i 38 år och varit aktiva i utvecklingen av stallströprodukter i Sverige. Idag har vi strötillverkning i tre anläggningar i Enköping, Strängnäs och Värnamo. 2010 förvärvades Mustang foder med ett komplett och brett sortiment müsli och pelleterat hästfoder, producerat i Stigtomta och Vänersborg.

Att ha stallströ och foder inom samma företag är en väldigt stark kombination och ger många fördelar, framförallt för våra kunder.

RS Mustang är nu namnet på alla våra produkter.

Stallströ & foder Brett och rätt sortiment

RS Mustang® är Nordens enda kompletta ströproducent med tillverkning av torv, torvmix, kutterspån, pappersströ, spånpellets och halmpellets. Vårt breda sortiment används både till hästar, kor, grisar, fjäderfä och andra boskapsdjur. Avgörande för vår starka position på marknaden är; att använda förstklassiga råvaror, ett brett sortiment och ha effektiva transporter.

Vi säljer foder till alla typer av hästar och är marknadsledande på müslifoder, men har också flera typer av pelleterat hästfoder. Alla våra fodersorter innehåller ångkokt spannmål, linfrökaka, vitaminer och mineraler.

Produktutveckling För samtiden och framtiden

RS Mustang arbetar ständigt för att få fram den bästa kvaliteten. Vårt fokus ligger då på hästens hälsa, liksom på minskad gödselmängd. Vi ligger ständigt i framkant med utveckling av nya och förbättrade strö- och foderprodukter. Allt ifrån introduktioner av helt nya typer av produkter till små förbättringar av det befintliga sortimentet. Vår produktkunskap och bredd i kombination med nära kundkontakt ger möjlighet att se behov och skapa rätt produkter för våra användare.

Våra nya trumtorkade halmpellets är en extra torr, lätt och ljus produkt med fantastisk uppsugningsförmåga, där mögelsporer inte trivs. Under 2013 har vi också lanserat nya foder för hästar som tillfälligt vilar och hästar med känsliga magar.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: RS Produkter AB
Organisationsnummer: 556527-7885
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 1995-12-06

Jenny K 2020-10-27

Bästa fodret :) Bra service !

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

First Camp Bredsand-Enköping

First Camp Bredsand-Enköping


Bredsandsvägen 22
749 48 Enköping
0171-800 11
Varma hem i Sverige AB

Varma hem i Sverige AB


Drottninggatan 1 A
745 34 ENKÖPING
0171-17 00 15
Petersen's Mur & Puts AB

Petersen's Mur & Puts AB


Långtora-Nyby 2
745 96 ENKÖPING
073-655 45 34