118100.se
Använd min nuvarande position
Svensk Byggtradition

Svensk Byggtradition


c/o c/o Holmberg
Bottnansmåla 106
373 44 RÖDEBY

Företagspresentation

Välkommen till Svensk Byggtradition!

Vi bygger allt från lösvirkeshus, byggsatser, tillbyggen, renoveringar till större byggnader. Våra kunder är ofta privatpersoner men även bostadsrättsföreningar och företag.

De objekt vi åtar oss har ingen direkt karaktär utan kan vara nytt toppmodernt till äldre byggnader som skall restaureras. Vi utför uppdrag tillsammans med väletablerade underentreprenörer som arkitekter, elektriker, rörmokare mm. Dessa är noga utvalda för att passa in i profilen för våra egna visioner och ideer.

Svensk Byggtradition är ett mindre byggföretag beläget norr om Karlskrona. Namnet kommer från anor om svenska hus som är kända världen över för sin höga kvalitet och genomtänkta lösningar. I svensk bygghistoria var vårt hantverk något vi var stolta över och ibland satte vårt sigill eller namnteckning på liksom en konstnär över sitt verk. Denna tradition vill vi föra vidare men med dagens teknikoch krav på hus och fastigheter.

"Vår främsta målsättning är att vi ska ha helt nöjda kunder som inte bara känner att dom får det dom vill ha utan ibland till och med lite bättre."

En viktig komponent i ett fungerande boende är materialvalen. Vi handlar bara med kända fabrikat och leverantörer som vi vet går att lita på. Olika material påverkas av tid, solljus, slitage, väder, vind och inte minst av varandra det är något som alltid måste tas i beaktning. Att vi på Svensk byggtradition gärna arbetar med naturmaterial är självklart. Många av dagens konventionella byggmaterial har ofta en ”ersättare” som består av trä, kork, stål, sten eller lera som i många fall är både mer slitstark och estetiskt tilltalande. Dessutom innehåller det mindre oljor och giftiga ämnen som du som kund slipper vistas i . Självklart måste vi i många fall använda ”moderna” material men vi tycker att det alltid ska finnas en tanke och en frågeställning bakom beslutet innan man väljer att ta in detta i er boendemiljö.

Vi tror att med en öppen dialog från byggstart till slutbesiktning får man nöjdare kunder. Vi är alltid mån om kundens medvetenhet och delaktighet i projektet under hela byggtiden. I ett tidigt skede ser vi till att projektet är väl planerat och strukturerat. Det gäller allt från tider till kostnader, kontrakt utan överraskningar och löften som inte infrias. Detta tillsammans med hög kvalitet och lyhördhet vad kunden verkligen vill ha har vi sett som ett vinnande koncept. Vi har en bred maskinpark med allt från containers till lastare och vagnar för transport av byggavfall, jordmassor och lyft på arbetsplatsen. Vi har egna byggställningar, laser och blandare. På så vis kan vi minska kundens kostnader samt dessutom få ett bättre flyt i vårt arbete.

Varmt välkommen önskar Joel med personal!

Galleri

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Joel Johnny Holmberg
Organisationsnummer: 800311-XXXX
Bolagsform: Fysisk person
Registreringsdatum: 2002-02-11

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Trummenäs Camping

Trummenäs Camping


Stensnäsvägen 1
373 02 Ramdala
0455-360 300
First Camp Skönstavik-Karlskrona

First Camp Skönstavik-Karlskrona


Ronnebyvägen 17
371 45 Karlskrona
0455-237 00
PRM MotorSport AB

PRM MotorSport AB


Sten Holgerssons väg 14
373 53 RAMDALA
0455-36 71 61