118100.se
Använd min nuvarande position
Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB

Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB


Företagspresentation

Har du och familjen tänkt äta middag på något exotisk stället? Eller är det du och kompisen som tänker snacka lite över en smaklig lunch? Zaion möter ditt behov. Vi på Zaion har valt ut ett antal traditionella och spännande rätter för att ta er på en smakresa till Afrika! Vår restaurang ligger mitt emot Umeå Centralstation och bredvid busstationen. Dörrarna till Zaion är alltid öppna för att tillfredsställa dina smaklökar och aptit.

Ett av de bästa sätten att lära känna en ny kultur är genom dess mat, hur den förbereds och hur den serveras. Hos Zaion – Horn of Africa restaurant, kan du ta del av en kulturell upplevelse och låta maten guida dig på en resa djupt in i hjärtat av eritreansk- och etiopisk matkultur.

Vår kokkonst från främst Eritrea och Etiopien men även några rätter från centrala och södra afrika, kommer att väcka dina smaklökar och din fantasi.

Hos oss hittar du allt från kött- och kycklingrätter till en smakrik vegetarisk och vegansk meny, lagat enligt tusenårig tradition. I Eritrea och Etiopien har man en vegansk fasta under två tredjedelar av året. Detta säkerställer en bred och läcker vegansk och vegetarisk kost som är rik på protein och smak. Besök vår trevliga restaurang och koppla av medan våra skickliga kockar och trevliga personal ge dig en smak av Zaion.

Alla maträtter på vår meny, utom Zaion hamburgare och Sadza serveras tillsammans med den traditionella etiopiska/eritreanska Injeran.

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Zaion Horn of Afrika Ethio-Eritrea Restaurang & Bar AB
Organisationsnummer: 559164-1336
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 2018-07-02

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Stocken Camping

Stocken Camping


Stockens camping 101
474 92 ELLÖS
0304-511 00
Stockeboda Gård

Stockeboda Gård


Stockeboda Gård 1
272 97 GÄRSNÄS
0414-241 02
Bofors Camping

Bofors Camping


Kobberstensvägen 19 452 96
452 96 Strömstad
0526-250 36