118100.se
Använd min nuvarande position
AB Tabula

AB Tabula


Agnesfridsvägen 187
213 75 MALMÖ

Företagspresentation

Redan från starten för 48 år sedan fick vi ett exklusivt kontrakt att marknadsföra och sälja Pentagon® emaljskrivtavlor på den svenska marknaden. Pentagon® blev inom några år den mest köpta emaljskrivtavlan. Över 1 miljon levererade löpmeter utan någon reklamation på grund av förslitning eller dålig skrivbarhet bevisar Pentagons® överlägsna kvalitet.

Den nya e3 ytan finns som standard på våra skrivtavlor. Den har tillägnats Cradle to Cradle certifikat, som delas ut av McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC). De fokuserar på egenskaper för hållbara material, produkter och system. Processen lägger största vikt vid ekologisk och mänsklig hälsopåverkan från produkternas beståndsdelar, liksom produktens möjlighet att helt kunna återvinnas eller avfallshanteras på ett säkert sätt. En bred definition av kvalitet med omfattande mätningar för miljövänlig och intelligent design.

Pentagon® emaljskrivtavlor med e3 yta:

Återvinningsbar

Livslång garanti på ytan

Överlägsen hållbarhet

Problemfritt skrivande och suddande

Resistent mot kemikalier, brand, repor, klotter och fläckar.

e3 ytan är en emaljerad stålplåt (coil 0,7mm) som lamineras på 10 mm spånplatta med aluminiumfolie på baksidan som fuktspärr. Den emaljerade stålplåten kan även lamineras på 10mm honey comb (HC). HC är ett lättviktsmaterial gjort av pressat papper som genom sin uppbyggnad i vaxkakemönster blir mycket stabilt trots sin låga vikt. Baksidan kan kontralamineras med 0,4 mm förzinkad aluminiumplåt när helt raka paneler krävs, t.ex. till skjutbara enheter.

Pentagon® emaljskrivtavlor med e3 yta är ett inregistrerat varumärke och får säljas endast av Tabula och av Tabula godkända återförsäljare.

Att köpa Pentagon® e3 emaljskrivtavlor är det billigaste i längden!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: AB Tabula
Organisationsnummer: 556115-3080
Bolagsform: Aktiebolag
Registreringsdatum: 1968-02-15

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Fremlab AB

Fremlab AB


Garnisonsgatan 12
254 66 HELSINGBORG
042-163640
Smålandsgran AB

Smålandsgran AB


Östra Finnbodavägen 13 A Lgh1003
131 72 NACKA
Corem Property Group AB

Corem Property Group AB


Riddargatan 13
114 51 STOCKHOLM
08-503 853 33