118100.se
Använd min nuvarande position
Restaurang Penang

Restaurang Penang


Nymilsgatan 3 Lgh1302
421 70 VÄSTRA FRÖLUNDA

Företagspresentation

Vi startade vår restaurang med karaoke i december 1989. Då visste det svenska samhället inte vad karaoke var men vi trodde starkt att karaoke en dag skulle bli en populär underhållning bland folket i landet.

Genom att hålla fast vid denna övertygelse står vi idag starka och vi har blivit en känd och populär plats för företagens evenemangskväll, för vänner att träffas, för bachelor- och bacheloretteparti och andra parter.

Vi är tacksamma för våra gays rekommendation och regelbundna gäster stöd genom alla dessa år, så att vi kan hålla fast vid vår tro och fortsätta vår resa. Idag är vår karaoke en karaoke restaurang / bar som har flest sångsamlingar på många olika språk i de skandinaviska länderna.

Vår restaurang öppnas för allmänheten på fredagar och lördagar. Det öppnas också för din privata / företagsfunktion eller -händelse på vardagar efter specialanmälan och förfrågan. Tveka inte att ringa eller skicka ett mail för att få mer information om bokning och förfrågan.

Om du inte har besökt oss än, vänligen ge dig en gratis helg, kom med dina vänner, kollegor eller släktingar för att uppleva vår roliga karaoke natt! Glöm inte att du kan kombinera din karaoke natt med vår läckra Malaysiska buffé också när du gör din bokning.

Till våra gäster som har upplevt vår karaoke natt, snälla dela din roliga natt med dina foton och videoklipp med oss. Vem vet, du kan bli upptäckt som en stjärna härifrån en dag, och du är alltid välkommen tillbaka för att vara stjärnan på vårt stadium.

Varmt välkommen ! Vi ses på Penang Karaoke!

Företagsinformation

Verksamheten ingår i: Teh Cheng Peng Lau
Organisationsnummer: 670928-XXXX
Bolagsform: Fysisk person
Registreringsdatum: 1995-06-30

Företaget har inga omdömen.

Telefonnummer

Växel

Klicka på numret för att visa hela

Är du intresserad av företagets tjänster?

Är detta ditt företag?

Andra har även sökt efter

Sportarenan

Sportarenan


c/o c/o Sportarenan
Bergsätersgatan 21
421 66 VÄSTRA FRÖLUNDA
031-28 55 60
Restaurang Valand AB

Restaurang Valand AB


Vasagatan 41 Avenyn
411 37 GÖTEBORG
031-183093
Restaurang Bryggeriet Avenyn

Restaurang Bryggeriet Avenyn


Kungsportsavenyen 3
411 36 GÖTEBORG
031-7119260